Intrebari frecvente

Cu ce ma ajuta extensia MyPrice.ro?
Monitorizeaza evolutia preturilor produselor pe care vrei sa le urmaresti si afla cand scade pretul acestora.


Cum functioneaza?
In momentul in care ai ajuns pe pagina produsului a unui magazin (magazin care se afla in lista de magazine MyPrice.ro), o sa-ti apara widget-ul extensiei. Acest widget are rolul de a seta pretul pentru care vei primi o notificare, atunci cand pretul produsului va scadea sub acest prag.

Odata ce ai adaugat produsul in lista ta de produse favorite, extensia va verifica in locul tau preturile produselor de 2-3 ori pe zi si te va notifica in browser cand pretul produsului va scadea sub pragul setat de tine.

Extensia isi da posibilitatea sa vezi evolueaza preturile produselor din lista ta din momentul in care ai adaugat produsul.


Trebuie ca browserul meu sa fie deschis ca sa primesc notificari?
Da. In aceasta faza a proiectului doar asa vei putea afla cand scade pretul unui produs. Speram ca in viitor pe masura ce numarul de utilizatori va creste, sa cream o comunitate si sa implementam un sistem prin care sa primesti si notificari pe email.


Ce trebuie sa fac ca extensia sa functioneze si pentru magazinul meu preferat?
Este destul de simplu! Trebuie sa faci o cerere pentru a adagua magazinul tau preferat in lista de magazine. Facem tot posibilul sa adaugam sugestia cat mai repede in lista de magazine.


Am o sugestie de a imbunatati extensia. Cum pot sa va contactez?
Folosind formulatul de contact.