Termeni si conditii

Nota proprietarului

 

Accesul si utilizarea site-ului MyPrice.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii completati si de politica de confidentialitate. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Continuarea utilizarii este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor.

Recomandam citirea cu regularitate a acestui Acord pentru a fi la curent cu ultimele modificari.

 

Avem dreptul, la discretia noastra sa eliminam orice continut care, in opinia noastra, nu este in conformitate cu aceste Conditii de utilizare si orice alte reguli de conduita care sunt daunatoare, inacceptabile pentru site-ul nostru. In acelasi timp, echipa MyPrice.ro nu poate fi responsabila pentru orice esec sau intarziere in eliminarea unui astfel de continut. Sunteti de acord si constientizati acestea, renuntand la orice pretentie fata de noi care ar decurge din aceasta procedura de eliminare de continut inadecvat.

Nu toate zonele site-ului pot fi disponibile pentru dumneavoastra sau alti utilizatori autorizati ai site-ului. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati cu raspundere penala sau civila.

In plus, sunteti de acord ca vom coopera pe deplin cu eventuale anchete de incalcari ale sistemelor de securitate de retea si ca de asemenea vom coopera inclusiv cu autoritatile de aplicare a legii in investigarea infractiunilor suspectate.

 

Limitarea raspunderii

MyPrice.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website sau cele folosite in extensia MyPrice.ro. Materialele sunt pur informative.

 

Modificarea prezentelor termeni si conditii

MyPrice.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. MyPrice.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, MyPrice.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.